Slide 7 - κράνος

PENETRON για Μόνιμη Στεγανοποίηση & Προστασία Κατασκευών-Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών-Επισκευαστικά-Ελαστικά Σφραγιστικά & Συγκολλητικά.

Slide 2 - εργοτάξιο

Σκυρόδεμα Μόνιμα Στεγανό από τη στιγμή της Σκυροδέτησής του με το σύστημα Penetron Admix με Ανάπτυξη Κρυστάλλων.

Slide 1 - κατερινη

Ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης με πισίνες και υπόγειους χώρους. Απόλυτη Επιτυχία στις Εφαρμογές Στεγανοποίησης με Συστήματα της PENETRON.

Slide 5 - lab

Η PENETRON συνεργάζεται στενά με Εργαστήρια Δοκιμών και Εξειδικευμένους στο Σκυρόδεμα Επιστήμονες για τη συνεχή Βελτιστοποίηση των Συστημάτων της.

Slide 3 - περιστέρι

Εφαρμογή του Πρόσμικτου Σκυροδέματος Penetron Admix & Υδροδιογκούμενων Κορδονιών Penebars σε κτίριο στο Περιστέρι με 5 επίπεδα υπόγειων χώρων στάθμευσης.

Slide 6 - Talkatora

Απόλυτη Στεγανοποίηση & Προστασία Σκυροδέματος αποτέλεσε τo Penetron Admix για το νέο στάδιο κολύμβησης Talkatora στο Νέο Δελχί στην Ινδία.

Slide 4 - Petrola

Τα Προϊόντα της PENETRON επιλέχθηκαν για την Στεγανοποίηση και Χημική Προστασία του δικτύου αποχέτευσης στις επεκτάσεις των ΕΛΠΕ-πρώην Petrola.

Slide 8 - Peneseal FH

To Peneseal FH εγκρίθηκε σαν Ενδοχημικός Σκληρυντής Δαπέδου αλλά και για Τέλειο Φινίρισμα στις εγκαταστάσεις της ALDI στην Θεσσαλονίκη.

Slide 9 -χυτά φυλής

Το Penetron από το 2007 είναι η Απόλυτη Στεγανοποίηση & Προστασία για τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής στα Άνω Λιόσια.

Slide 10 -γκάμα προϊόντων

PENETRON - Μεγάλη Γκάμα Προϊόντων για Δομικές Εφαρμογές Υψηλών Απαιτήσεων.

Όραμα - Στόχοι

Η PENETRON HELLAS, χρησιμοποιώντας σαν έμπνευση την λαμπρή πορεία της μητρικής PENETRON INTERNATIONAL, ευελπιστεί να διαδραματίσει, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σημαντικό ρόλο στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής των κατασκευών. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών προώθησης/διανομής, αλλά και τεχνικής υποστήριξης, σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, στοχεύουμε και στην ανάπτυξη της γκάμας των συστημάτων, για την καλύτερη κάλυψη των εφαρμογών και των απαιτήσεων της αγοράς κατασκευών. Εγγύηση σε αυτόν τον σκοπό αποτελούν οι τρίτης γενιάς εξελιγμένες τεχνολογίες ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, καθώς και τα λοιπά καινοτόμα συστήματα, που αναπτύσσονται μέσα από την έρευνα της εταιρείας, αλλά και από ένα συνεχή, διαδραστικό δίαυλο επικοινωνίας με τους μελετητές, τους μηχανικούς, τους τεχνικούς εφαρμογής στο εργοτάξιο, αλλά και όλες συνολικά τις εμπλεκόμενες ακαδημαϊκές και επιστημονικές αρχές, σε αρμονία με την ζήτηση της κατασκευαστικής αγοράς.

Η ισορροπία υψηλών προδιαγραφών και μακροπρόθεσμων τεχνικών λύσεων, με εργονομικό κόστος, υψηλή ασφάλεια και προστιθέμενη αξία, είναι η δυναμική της εταιρείας μας και το συγκριτικό πλεονέκτημα των συστημάτων της. Πλήθος εργαστηριακών τεχνικών έρευνας και ανάπτυξης, συνεργαζόμενα διαπιστευμένα εργαστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα, η μεγάλη εμπειρία, η τεχνική υποστήριξη, ο ενθουσιασμός και η έμπνευση των ανθρώπων μας είναι τα συστατικά της επιτυχίας των στόχων και του οράματός μας. Διεθνείς πιστοποιήσεις, πρότυπα και εργαστηριακές δοκιμές πλαισιώνουν την έρευνα, την παραγωγή, την διάθεση, αλλά και την εφαρμογή των προϊόντων της εταιρείας μας. Πιστοποιημένα συνεργεία εφαρμογής και εταιρείες αναλαμβάνουν να εκτελέσουν δύσκολα έργα απαιτήσεων και να τα φέρουν εις πέρας, σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.

Σημαντικό ρόλο στο έργο μας και στην επιτυχία του παίζουν τα στελέχη και όλοι οι συνεργάτες μας. Η εταιρεία μας θέλει να δημιουργήσει, για όλους αυτούς, νέες θέσεις απασχόλησης, ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας, ευκαιρίες καριέρας, αλλά και ανθρώπινες καθημερινές σχέσεις, που εξελίσσονται, ως συνεισφορά προς την κοινωνία μας. Όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον, που η εταιρεία μας προσπαθεί να προστατεύσει, ακολουθώντας «πράσινες» τεχνολογίες, ανακύκλωση, ασφάλεια εργασίας, πρότυπα και πιστοποιημένες διαδικασίες, που εγγυώνται την διατήρηση του οικοσυστήματος, την ασφάλεια των εργαζομένων και τη διασφάλιση συστημάτων φιλικών προς τον τελικό χρήστη.

Αποδεχόμαστε τις προκλήσεις, μας τρέφει η ευγενής άμιλλα και δυναμώνουμε από τις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις των στόχων μας.
 

Θοδωρής Μεντζικοφάκης
Γενικός Διευθυντής Penetron Hellas 

 

 

Εγγραφή στο News Letter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο της PENETRON INTERNATIONAL και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα σχετικά με την στεγάνωση και προστασία σκυροδέματος (στα Αγγλικά).